Честит 11 Октомври од АД ЕСМ – подружница РЕК Битола

АД ЕСМ – РЕК Битола им го честита на граѓаните државниот празник…

Како мобилниот телефон влијае врз пишувањето домашна работа и учењето

Во една студија за влијанието на мобилните телефони врз когнитивните способности, студентите…

Меланхолија: емоцијата со која запловивме во есента

Доколку и кај вас почетокот на есента разбуди меланхолија, има неколку начини…

Честит 8-ми Септември од вработените во АД ЕСМ – подружница РЕК Битола

АД ЕСМ – РЕК Битола им го честита на граѓаните Осми септември,…

НУУБ „Свети Климент Охридски“ Битола на граѓаните на Битола им го честита 8-ми Септември, Денот на независноста

Националната установа – Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ – Битола на сите сограѓани,…

Не ги знам сите детали, но можам да ти ја отворам вратата…

Кога и да ѝ се пожалам на мајка ми за моите маки,…

Стравот постои само во Вашиот ум, никаде на друго место: 14 совети од познат психолог

Бидете зафатени. Тоa е најевтиниот лек во светот, и еден од најефикасните.Дејл…