Уметничката инсталација „Крешендо“ на Магнолија

Во рамките на програмата на Бит-фест, на 22 август 2022 г., на…

Уметничката инсталација „Крешендо“ на  Ѓоревски, Симоновски и Гулевски ќе осамне во Битола

Во рамките на програмата на овогодинешниот Бит-фест, на 22 август 2022 г.,…

„Пајнца фест“ во Старата битолска чаршија

Синоќа, во рамките на Бит фест, во Старата битолска чаршија се одржа…