Второ место за Илија Ѓеоргиевски од Битола на меѓународната даунхил трка „Rolling Stones 2023“ во Нишка Бања, Србија

Членот на велосипедскиот клуб „15 Мај Пелистер“, Илија Ѓеоргиевски од Битола го…

Уште неколку дена до првата ноќна женска трка во Битола „Биди своја“ – Агенда за 16 и 17 јуни

Уште само неколку дена не делат од првата ноќна женска трка во…

Агенда за трката „Биди своја“ во Битола за 16 и 17 Јуни

На 17 јуни ќе се одржи првата женска ноќна трка во Битола…

Интервју со Маја Атанасовска, организатор на првата женска трка во Битола – Биди своја

На 17 јуни во Битола ќе се одржи првата ноќна женска трка…

Женска трка „Биди своја“ во Битола – жени, мајки, дами и девојки пријавувајте се!

Да се биде своја е една од најважните работи што можете да…

Прво место за Кристиан Стојани на 5 км трката во Хамбург

Во Хамбург, Германија се одржа 42-то издание на трката ,,Insellauf’’, која се…

Со 1400 учесници од 12 земји – на 4 септември трката „Трчај бе“ во Битола

На македонскиот спортски календар за септември, ТРЧАЈ БЕ е трката која четврта…