Филмски репертоар во Кино Манаки Битола

Неделната програма на Кино Браќа Манаки, почнувајки од 23-ти до 28-ми јануари!…

Неделен репертоар на Паркинг кино Битола

Среда (13.09) Четврток (14.09) Петок (15.09) Недела (17.09)

Неделен репертоар на паркинг кино Битола

Вторник (25.07) Четврток (27.07) Петок(28.07) Недела(30.07)

Паркинг кино во Битола – започнува на 7 јули со „Кајмак“

Нова атракција за битолчани! На 7-ми јули се отвора првото и единствено…

Европско патувачко кино под отворено небо во Битола

Европското патувачко кино под отворено небо започна на петок, 9 јуни и…

Неделен репертоар на 3Д кино Битола

Operation Fortune Специјалниот агент Орсон Фортун и неговиот тим на оперативци регрутираат…

Неделен кино репертоар во 3Д кино Битола

Неделава не ги пропуштајте филмовите „Аватар“, „Не грижи се драга“ и „Пат…

„Топ Ган: Маверик“ од денес во 3Д кино Битола

Top Gun Maverick По повеќе од 30 години служба во воената авијација,…