Промовирана книгата „Креативни техники за работа со деца во инклузија“ од Тања Илиева и Александра Упале

Во просториите на основното училиште. „Св. Кирил и Методиј “ – Битола…

Промовираната книгата „Бела ноќ, црн ден – Воден“ од Томе Поповски – автобиографска сага инспирирана од трагедијата на македонскиот народ во Егејска Македонија

Во Свечената сала на Офицерски дом се одржа промоција на книгата на…
Погледни вест

„На Поклади“: нов роман на Љубе Б. Митрејчевски

„На Поклади“ е новиот роман на Љубе Б. Митрејчевски, во издание на…

Потврда за музичката историја на градот на клавирите – промовирана книгата „Музика“ од проф.д-р Александар Стерјовски

Во рамките на музичкиот маратон „СО ЉУБОВ ЗА БИТОЛА” се одржа промоција…

Михајло Свидерски ја промовираше „Синовите на Адам“ во Битола

Моќта на книгата е во нејзината безвременост. Она што денес е запишано,…