Оштинската организација на Црвен Крст Битола во соработка со Црвен крст на Република Северна Македонија во периодот од 23.05 до 02.06.2022 год. во Тирана,Албанија ќе присуствуваат на обука TOT and Advanced First Aid Training организирана од страна на Kryqi i Kuq Shqiptar

Црвен Крст

Обуката е дел од проектот: Strengthening volunteering in First Aid and Disaster Preparedness

Црвен Крст
Црвен Крст

Претплатете се за новости

You May Also Like

ООУ „Ѓорѓи Сугарев“ Битола го доби признанието за Најдобра установа од областа на заштитата, образованието и рехабилитација на лицата со попреченост

Фондацијата ,,Професор д-р Љупчо Ајдински”, а на предлог на Сојузот на специјални…

Одлична можност доколку го зборувате германскиот јазик! Компанијата „Симпател Телемаркетинг“ вработува во Битола!

„Симпател Телемаркетинг“ е германска компанија која неодамна започна со работа во Битола,…

ДЛС „Свети Кирил и Методиј“ со апел за спас на Малиот Битолски Монмартр

Од Детското ликовно студио „Свети Кирил и Методиј“ Битола денеска преку социјалните…

„Големиот воин и неговата храбра ќерка“ – Биографија за Златко Неделковски напишана од неговата ќерка Дијана

Во Офицерскиот дом беше промовирана биографијата за спортската легенда на Битола, кик…