Културна агенда во КИЦ Битола за оваа недела

Само до пред два дена светската кинематографска елита беше во Битола, славејќи…

Меѓународна изложба на македонски и канадски графичари утревечер во КИЦ Битола

Утревечер со почеток во 20.00 ч. во Свечената сала на Офицерски дом…

Голем интерес кај битолчани за првото издание на фестивалот на староградска музика „Ех, таа серенада“

Утре, 24 август со почеток од 21 часот на платото на Офицерскиот…

Културна агенда на КИЦ Битола за оваа недела

31.07 Понделник 20.00- 21.00 Плато-Офицерски дом-КИЦ Битола Илинденски денови Вечер на традиционална…

Неделна културна агенда во КИЦ Битола

Ова се настаните кои ќе ја одбележат културната агенда оваа недела во…

Неделна културна агенда во КИЦ Битола

Ова се настаните кои ќе ја одбележат културната агенда оваа недела во…

Културна агенда на КИЦ Битола за оваа недела 12.06-17.06.2023

Во прилог настаните во КИЦ Битола кои ќе го обогатат Вашиот културен…

Концерти, модна ревија и промоција на книга во КИЦ Битола оваа недела

Настани кои оваа недела се случуваат во објектите на КИЦ Битола. Од…

Концерти, изложби, театар и панел дисксуии во КИЦ Битола оваа недела

Настани кои оваа недела се случуваат во објектите на КИЦ Битола. Од…

Културна агенда за наредната недела во КИЦ Битола