Хотел Молика со нов и модерен изглед ќе одбележи 30 години постоење – интервју со Миле Велјановски, директор на ЕСМ Молика

После 30 години, ќе се реновира Хотел Молика, нешто што сигурно беше…

Честит 11 Октомври од АД ЕСМ – подружница РЕК Битола

АД ЕСМ – РЕК Битола им го честита на граѓаните државниот празник…

Честит 8-ми Септември од вработените во АД ЕСМ – подружница РЕК Битола

АД ЕСМ – РЕК Битола им го честита на граѓаните Осми септември,…

Новогoдишни пакетчиња од РЕК Битола за децата од посебните паралелки од ОУ Ѓорѓи Сугарев и Заводот за рехабилитација на слух, говор и глас

Најголемата подружница на АД ЕСМ – РЕК Битола во текот на целата…