Гостин во шестата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите е Рула Чаламани, претседател на Ротаракт клуб Битола Широк Сокак. Водител е Сара Трајчевска.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Претплатете се за новости

You May Also Like

Емисија 2 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреј Гулабовски

Гостин во втората емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 1 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Ивана Атанасовска

Гостин во првата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 7 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Кристијан Танчевски

Гостин во седмата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 3 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Мартин Ивановски

Гостин во третата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…