Да се има совршено уреден двор бара многу посветеност, многу работа но и многу љубов. Да се посвети внимание на секое делче од дворот, на секое цветче, на секој детал, за да може да се ужива во пролетните и летните денови, да се испие, како што велиме битолчани, едно лезетско кафе. Еден таков пример за совршено уреден двор е и Резиденцијата Хаџи Коста Милевски, како дополнување на историјата која ја носи оваа куќа во себе.

meblo trejd za gradina косацки

Претплатете се за новости

You May Also Like

Галерија од Празничната атмосфера од Пелистерскиот Новогодишен базар

Магичната бајка за време на новогодишните и Божиќните празници. Забавата која цела…

Куќата на семејството Никлески во Битола е вистински цветен рај

Семејството Никлески од Битола, веќе две децении својот дом, во текот на…

Ве водиме во еден од најубавите градови во светот – Лисабон

Репортажа на Сара Трајчевска Ако имате прилика да го посетите Лисабон во…

Истанбул – град кој ќе ве остави без здив

Пишува: Маја Богоевска Кога се доближувате до него, ви се јавува некој…