,,Малиџано” – Емотивен театарски ролеркостер за пронаоѓањето на смислата, кога неа никаде ја нема

Лузните не прават човечни, предметни, но и чувствителни. Мигот кога ќе го…

„Малиџано“ – нова премиера на битолскиот театар

Дали МАЛИЏАНОТО е солено или наблажува, горчливо ли е или со киселкаст…