Гостин во петтата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите е Андреа Јанковиќ, професор по англиски и германски јазик, позната на Инстаграм по своите едукативни видеа. Водител е Сара Трајчевска.

1 comment
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Претплатете се за новости

You May Also Like

Емисија 6 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Рула Чаламани

Гостин во шестата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 1 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Ивана Атанасовска

Гостин во првата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 14 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Валентин Дамчевски

Гостин во четиринаесетата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 2 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреј Гулабовски

Гостин во втората емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…