Гостин во четвртата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите е Димитар Митревски, основач на Бинтерн, прва платформа во Македонија која ги поврзува студентите и дипломците со компаниите за пракса и вработување. Водител е Сара Трајчевска.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Претплатете се за новости

You May Also Like

Емисија 2 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреј Гулабовски

Гостин во втората емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 1 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Ивана Атанасовска

Гостин во првата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 5 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреа Јанковиќ

Гостин во петтата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Утре започнува поткастот на Читај бе посветен на младите – прв гостин Ивана Атанасовска

Кои се желбите на младите? Кои се нивните проблеми? Кој ги почитува…