Гостин во првата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите е Ивана Атанасовска, претседател на Локалниот младински совет на Општина Битола. Водител е Сара Трајчевска.

Емисија 1
Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Претплатете се за новости

You May Also Like

Емисија 6 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Рула Чаламани

Гостин во шестата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 5 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреа Јанковиќ

Гостин во петтата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 4 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Димитар Митревски

Гостин во четвртата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 2 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреј Гулабовски

Гостин во втората емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…