Побаравте промена, но сега кога е тука, можеби се чувствувате ранливи. Сега се откриваат илузиите за да можете да оставите сè што е лажно, да зачекорите во вашата енергија на мир и да ги дочекате промените што ги заслужувате. Затворете ги незавршените поглавја.

Вашата повисока свест се буди. Можеби се чувствувате како да сте биле на ментално-емоционално бојно поле во последно време, но сега околу вас се појавуваат охрабрувачки пораки на надеж.

Oдете чекор по чекор и запомнете дека сте моќна личност која веќе поминала низ многу лекции на своето патување. Имате вистинска способност да ја споделите вашата мудрост со светот.

Најдете време да го прегледате она што неодамна сте го научиле, препознајте ги придобивките што ви ги донело. Признајте каде сте биле храбри и прославете го тоа.

Вашето патување има поддршка. Имате силно чувство за поврзаност со универзумот. Време е да слушате и да дејствувате од вашата душа.

Ако треба да донесете одлука, запрашајте се што е добро за вашата душа и за оние околу вас.

Ова е возбудливо време. Ова е магично време. Време е да го живеете животот што навистина го сакате.

Претплатете се за новости

You May Also Like

Кармен Ексклузив заедно со своите пријатели и клиенти прослави 30 години успешно работење

30 години „за влакно пред другите“. 30 години пример за многумина како…

Грција втора во светот според бројот на најчисти плажи – 581 плажа ја доби ознаката Сино знаме, Халкидики убедливо води

Грчките плажи се меѓу најчистите во светот, а Халкидики и островот Родос…

НЕЗАБОРАВ 2022 Песни за Битола – втор дел (ВИДЕО)

Ако одите во Битола, на Дулие градот ќе ви ги отвори своите…

Новата песна на битолската група „Фаворити“ совршена за првиот свадбен танц

„Ти си ми сè“ е името на новата песна на битолската група…