Ако сакаме да внимаваме на исхраната, не значи дека треба да се откажеме и од слатките задоволства. Едноставно, треба само да го направиме вистинскиот избор и здравата варијанта. Одличен пример за тоа е рецептот кој го направи Стефанија Милевска Враниќ објавен на flowandmovementconcepttraining и кој ние го споделуваме со задоволство. Рецептот не само што е здрав, туку е одличен избор и за веганите.

Што е Flow & Movement Concept training кој што се наоѓа во Анастасија центар во Битола?

Се работи за активација на секој дел од нашето тело, мобилност, еластичност, зацврстување, ослободување од стресот, контола на дишењето и пронаоѓање на сопствениот центар. Информации за здрава и балансирана исхрана. Тренинзите се изведуваат во Анастасија центар, во понеделник, среда и петок од 19:30 часот во пријатна атмосфера со музика. Се користат комбинирани техники од фитнес со сопствена тежина, calisthenics, animal flow, пилатес, јога, танц, капуера, гимнастика, техники на дишење … со цел постигнување на сопствениот баланс, физички и умствен. Тренинзите се наменети за мажи и жени.


Претплатете се за новости

You May Also Like

Ново детско катче во Битола – Игротека Jungle fun

Битола доби уште едно катче наменето за најмилите – Игротека Jungle fun…

Чај од ловоров лист за кашлица и воспалено грло

Ловорот се користи во третман на дигестивни и кардиоваскуларни нарушувања, гихт и…

„Парите се отепувачка“ на Ристо Крле, актуелна реалност на Македонците, 84 години од првата изведба

Во 1938 година првпат беше изведена драмата „Парите се отепувачка“ од Ристо…

За лицемерното смирение…

Покрај вистинското смирение постои уште и лажливо смирение. Тоа е суетното “смирение”,…