Гостин во втората емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите е Андреј Гулабовски, претседател на ЛК СДММ Битола. Водител е Сара Трајчевска.

Емисија 2

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Претплатете се за новости

You May Also Like

Емисија 3 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Мартин Ивановски

Гостин во третата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Емисија 5 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Андреа Јанковиќ

Гостин во петтата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…

Утре започнува поткастот на Читај бе посветен на младите – прв гостин Ивана Атанасовска

Кои се желбите на младите? Кои се нивните проблеми? Кој ги почитува…

Емисија 4 – Читај бе поткаст „Младите се иднината“ со Димитар Митревски

Гостин во четвртата емисија на поткастот на Читај бе наменет за младите…