Почна проектот за изградба на Спа центар во Хотел Молика

ЕСМ Молика ја започна постапката за изградба на Спа центар во Хотел…

Пелистерско будење на природата

Оние кои вчерашниот неделен сончев ден го поминаа во хотел Молика и…

Почувствувајте ја празничната магија во реновираниот Хотел Молика

Последните неколку месеци едно од најомилените места на битолчани, хотел Молика се…

Хотел Молика со нов и модерен изглед ќе одбележи 30 години постоење – интервју со Миле Велјановски, директор на ЕСМ Молика

После 30 години, ќе се реновира Хотел Молика, нешто што сигурно беше…