Нова премиера во битолскиот театар „Мајка“

Народниот театар Битола денеска ја најави својата најнова премиера „Мајка“ која ќе…

„Малиџано“ – нова премиера на битолскиот театар

Дали МАЛИЏАНОТО е солено или наблажува, горчливо ли е или со киселкаст…