Вардан Тозија ја освои главната награда за Најдобра режија во интернационална конкуренција на фестивал во Јужна Америка

Македонскиот режисер Вардан Тозија ја освои главната награда за Најдобра режија во…

Време е за будење – не го пропуштајте филмот „М“ на Тозија

Филмот „М“ во режија на Вардан Тозија после гледањето создаде простор за…

Премиера на филмот М на Вардан Тозија во Центар за култура Битола

Во четврток, 12.10.2023 год.со почеток во 20.00 ч. во НУ Центар за…