edukativen centar maxi

Раниот детски развој претставува многу значајна фаза во животот бидејќи во неа се развиваат најголемиот дел од конгнитивните  и неконгнитивните вештини на човекот. Оттука, особено е важно да се овозможи квалитетна претшколска едукација на секое дете.

За таа цел, дневниот престој во МАХИ нуди претшколска едукација и воспитание на деца до 5 години. На оваа возраст ги градиме здравите навики, ја развиваме и негуваме креативноста на децата и го стимулираме на логичко размислување при решавање проблеми.Користејќи ја нивната природна желба за игра и забава, во MAXI ги учиме децата како да ги решаваат предизвиците и како да соработуваат меѓу себе, велат во MAXI.

Нивната програма е базирана на четири столба:  

  1. Игра;
  2. Комуникација;
  3. Пристап кон учење;
  4. Креативност и уметност;

Земајќи ги предвид потребите и преференците на родителите, во дневниот престој нудат можност за целодневен и полудневен престој.

Посетете ги и информирајте се подетално за нивните услуги и можностите кои ги нудат.Едукативниот центар МАХИ  се наоѓа на ул.Партизанска бр.17,во непосредна близина на градскиот парк, веднаш до Расчекор, секој работен ден од 08:00-18:00 часот.

Уписите траат додека има слободни места. Групата на деца се состои не повеќе од 15 деца со цел да се задржи квалитетот  и на секое од децата да му се придаде подеднакво внимание.

Стекнуваме нови навики, учиме нови работи, стекнуваме нови другарства, се дружиме и тука го поминуваме денот како едно големо семејство.

Линкови:
Инстаграм
Фејсбук

Едукативен центар MAXI-Битола

Ул.Партизанска бр.17
070 519 525
[email protected]

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Претплатете се за новости

You May Also Like

Ново детско катче во Битола – Игротека Jungle fun

Битола доби уште едно катче наменето за најмилите – Игротека Jungle fun…

Чај од ловоров лист за кашлица и воспалено грло

Ловорот се користи во третман на дигестивни и кардиоваскуларни нарушувања, гихт и…

„Парите се отепувачка“ на Ристо Крле, актуелна реалност на Македонците, 84 години од првата изведба

Во 1938 година првпат беше изведена драмата „Парите се отепувачка“ од Ристо…

За лицемерното смирение…

Покрај вистинското смирение постои уште и лажливо смирение. Тоа е суетното “смирение”,…